Kortárs dán építészet kiállítás

A C3 Atelier Budapest, a Dán Nagykövetség, valamint a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara szervezésében 2016. október 14-ig a C3 Atelier ad otthont a Kortárs dán építészet c. kiállításnak.

A látványos tárlat tizenöt dán építésziroda huszonegy projektjén keresztül mutatja be azokat a fenntartható megoldásokat, amelyeket a dán design és építészeti kultúra napjainkban kínál a közterületek megújításától a lakóparkok építéséig.

Szeptember 30-án a kiállítást Beleznay Éva építész, urbanista, Budapest volt főépítésze nyitotta meg, az eseményen a résztvevők Újrafelhasználható beton épületek tervezése és gyártása címmel hallhattak szakmai előadást a Dagály Úszóaréna újrafelhasználható betonelemeit létrehozó Ferrobeton Zrt. osztályvezetőjétől, Thék Eörs Henriktől.

Ezt követően a regisztrált jelentkezőknek lehetőségük nyílt egy vezetett szakmai látogatáson részt venni az építkezésen.

Az megnyitó eseményről és Dagály Úszóaréna látogatásról készült fotókat megtekintheti a Galéria menüpont alatt.

A kiállítás munkanapokon 13:00-16:00 óra között, előzetes bejelentkezést követően (tel: +36 ( 1) 472 5000, e-mail: kapcsolat@hu.crh.com) tekinthető meg. Szeretettel várjuk Önöket!