Kortárs dán építészet

A C3 Atelier Budapest, a Dán Nagykövetség, valamint a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara tisztelettel  meghívja Önt 2016. szeptember 30-án a Kortárs dán építészet c. kiállítás megnyitójára és a kapcsolódó szakmai programra.

Helyszín: CRH C3 Atelier és Dagály Úszóaréna

A látványos tárlat tizenöt dán építésziroda huszonegy projektjén keresztül mutatja be azokat a fenntartható megoldásokat, amelyeket a dán design és építészeti kultúra napjainkban kínál a közterületek megújításától a lakóparkok építéséig. A kiállításnak stílusosan az építőipari cégek összefogásával készült különleges helyszín, a cement és beton egyedi felhasználási módjait is bemutató C3 Atelier Budapest ad otthont.

A rendezvényen elhangzó szakmai előadásban nemzetközi és hazai példákon keresztül mutatjuk be a fenntartható építészet gyakorlatait, köztük az újrafelhasználást, és az ebben rejlő lehetőségeket. Ezt követően a regisztrált jelentkezőknek lehetőségük nyílik az épülő Dagály Úszóaréna meglátogatására.

 

Program:

11:00 Kiállítás megnyitó – Magera Ottó, CRH Magyarország; Dán Nagykövetség; Beleznay Éva, építész, urbanista

11:30 Újrafelhasználható beton épületek tervezése és gyártása - Dubrovszky Szilárd/Thék Eörs Henrik, Ferrobeton Zrt.

13:00 Transzfer a Dagály Úszóarénába

13:30 Vezetett szakmai látogatás az épülő Dagály Úszóarénában (1, 5 óra)

 

A férőhelyek száma korlátozott, ezért a programokon a részvétel regisztrációhoz kötött. A jelentkezések elfogadásáról minden esetben írásos visszaigazolást küldünk, csak a visszajelzést kapott résztvevőket áll módunkban fogadni a programokon.

KEDVES VENDÉGEINK, A HELYEK MEGTELTEK, MÁR NEM ÁLL MÓDUNKBAN JELENTKEZÉST FOGADNI. KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSÜKET.

A megnyitót követően a kiállítás 2016. október 14 –ig tekinthető meg, munkanapokon 13:00-16:00 óra között előzetes bejelentkezést követően (tel: +36 ( 1) 472 5000, e-mail: kapcsolat@hu.crh.com).